With Sika there is no Shortcut to Safety

Küldetésünk

 

A Sika beszállítója és fejlesztő partnere a világ gépjárműgyártó iparának. Az a tudás, ami ezen OEM partneri kapcsolatoknak köszönhetően felhalmozódik alapot képez az autójavító ipar és az autóüveg szervizek (AGR) részére ajánlott termékek és eljárások kifejlesztéséhez. Ezek a kapcsolatok biztosítják, hogy a Sika képviselje az élvonalbeli ragasztás-technológiát olyan korszerű ragasztó rendszerekkel, amelyek a jövőben is megfelelnek az OEM és AGR követelményeknek. Amióta az 1990-es évek elején beléptünk az AGR piacra folyamatosan új termékeket és eljárásokat fejlesztünk, amelyek hozzáadott értéket és biztonságot nyújtanak ügyfeleinknek.

A Sika ragasztórendszereit úgy fejlesztettük ki, hogy egyszerűsítsék a mobil és a műhelyben történő üvegcserét, miközben kiemelkedő biztonságot nyújtanak mind a beszerelő mind a jármű tulajdonosa számára. A Sika AGR ragasztókat és a szükséges technológiai anyagokat speciálisan úgy fejlesztettük ki, teszteltük és hagytuk jóvá, hogy biztonságosan lássák el funkciójukat a való életben előforduló körülmények között.


Sika – az autóüvegező ipar (AGR) egyik vezető ragasztórendszer beszállítója

A szélvédő kritikus pontja a jármű biztonsági rendszerének. Sok biztonsági funkcióján felül egy olyan védőfalként is szolgál, amely a kinyíló utasoldali légzsákot a helyén tartja. Ha a szélvédő beépítése nem megfelelően történik meg, akkor egy ütközés esetén a karosszériától elválhat, ezáltal az utas ki tud esni a járműből, ami mint ismert súlyos testi sérüléssel jár.

Egy ragasztórendszer megalkotásának fontos része, hogy olyan biztonságos szélvédő beépítést nyújtson, amely rendszer egyszerűen használható és csökkenti a hibák elkövetésének lehetőségét. Mi a Sika cégnél keményen dolgozunk azért, hogy kifejlesszük a legmagasabb minőségű termékeket, amelyek beépítési útmutatónk szerinti használata esetén teljes biztonságban érezheti magát. A legszigorúbb biztonsági szabványok szerinti tesztek során küldetésünk világossá vált: a világ minden részén a legbiztonságosabban alkalmazható ragasztórendszert kell biztosítanunk. A Sika számára az Ön biztonsága a legfontosabb.

A Sika világszerte eddig több mint 50 töréstesztet hajtott végre, hogy megvizsgálja ragasztóinak képességeit.

 

Megosztom

Kövess a Facebookon is!

Ajánlott oldalak

Sika hajóipari weboldal

Sika hajóipari weboldal

 

 

Az év autóüvegezoje
Az év autóüvegzője
verseny

Sika Termékkereső App

Sika Product Finder