With Sika there is no Shortcut to Safety

Címlap | Felületelőkészítő anyagok

Felületelőkészítő anyagok

Sika Primer-207

Sika Primer-207 fekete, légnedvesség hatására térhálósodó alapozó folyadék, amely a ragasztásra kerülő felületek előkészítéséhez használható Sika poliuretán tömítő- és ragasztóanyagok felhordását megelőzően.
A Sika Primer-207 alapozó kiváló tapadást biztosít elsődleges aktivációs lépés nélkül is számos alapfelületen. A Sika Primer-207 gyors tapadás felépülést biztosít rövid kiszellőzési idő mellett.

 

 

Sika Cleaner PCA

A Sika Cleaner PCA az autóüvegező ipar (AGR) számára kifejlesztett speciális tisztítóanyag, amely olyan erősen szennyezett felületek tisztítására alkalmas (általában az üvegek kerámia szegélye), amit más tisztítóanyagok nem tudnak megfelelően megtisztítani anélkül, hogy megkarcolnák a felületet.

Sika Aktivator PRO

A Sika Aktivator PRO az autóipari szélvédőcseréhez kifejlesztett, egyedülálló felületelőkészítő anyag, amely mindenféle időjárási körülmények között kiváló tapadást biztosít az autóüveg beépítéskor előforduló alapfelületeken. Télen is ugyanazon eljárás szerint alkalmazható, mint az év többi szakaszában.

 

Sika Cleaner G+P

A Sika Cleaner G+P nem porózus felületekhez használható alkohol bázisú üvegtisztító folyadék. A Sika Cleaner G+P alkalmas ujjlenyomatok, csapadéknyomok és általános szennyeződések eltávolítására. A termék nem hagy olyan maradékot a felületen, ami károsan befolyásolná a ragasztók tapadását.

 

 

 

 

Kövess a Facebookon is!

Ajánlott oldalak

Sika hajóipari weboldal

Sika hajóipari weboldal

 

 

Az év autóüvegezoje
Az év autóüvegzője
verseny

Sika Termékkereső App

Sika Product Finder