With Sika there is no Shortcut to Safety

Sika Aktivator PRO

A Sika Aktivator PRO az autóipari szélvédőcseréhez kifejlesztett, egyedülálló felületelőkészítő anyag, amely mindenféle időjárási körülmények között kiváló tapadást biztosít az autóüveg beépítéskor előforduló alapfelületeken. Télen is ugyanazon eljárás szerint alkalmazható, mint az év többi szakaszában.

A Sika Aktivator PRO egyszerű felhordási módja – az egyszeri törlés  – növeli a munka hatékonyságát, ami magas minőségű és megnövelt biztonságú üvegcsere műveletet biztosít. A széles alkalmazási hőmérséklet tartomány kombinálva a rövid kiszellőzési idővel egy egész évben alkalmazható terméket eredményez, amely ideális mobil és műhelyben történő alkalmazáshoz egyaránt. Ez a termék speciálisan az autóüvegező ipar számára lett kifeljlesztve.

 

 

A felhasználás módja
Nedvesítsen meg egy tiszta, foszlásmentes ruhát vagy papírtörlőt Sika Aktivator PRO-val és a ragasztási mezőt egyszer törölje le. A Sika Aktivator PRO-ból keveset vigyen fel a felületre és ne törölje le. Az ideális alkalmazási és felületi hőmérséklet -10 - 45°C között van. Használat után az edényt jól le kell zárni, mert légnedvesség hatására a folyadék zavarossá és inaktívvá válik. A felbontott Sika Aktivator PRO-t 1 hónapon belül fel kell használni.

 

Eltarthatóság

Bontatlan kiszerelésben, száraz helyen, 25°C alatt a gyártástól számított 9 hónapig eltartható.

 

Szín

Áttetsző

 

Kiszerelés

  • 1,1 ml applikátor
  • 30 ml flakon
  • 100 ml flakon
  • 250 ml flakon
  • 1000 ml flakon
Megosztom

Kövess a Facebookon is!

Ajánlott oldalak

Sika hajóipari weboldal

Sika hajóipari weboldal

 

 

Az év autóüvegezoje
Az év autóüvegzője
verseny

Sika Termékkereső App

Sika Product Finder