With Sika there is no Shortcut to Safety

Sika SmartCut szélvédőkivágó eszköz

A SmartCut egy nagyon könnyű és egyszerűen használható szélvédő kivágó eszköz. Kis méretéből adódóan alkalmas első- és hátsó szélvédők, oldalüvegek sérülésmentes eltávolítására.

 

Előnyei

  • Egy tapadó korong
  • Kis tömeg
  • Kompatibilis acél és PE-vágóhuzaloakkal
  • Használható első- és hátsó szélvédőkhöz és oldalüvegkhez

 

 

 

A polietilén SmartCut Fiberrel és a SmartCut Square Wire négyélű acél vágóhuzalokkal való kompatibilitásának köszönhetően minden típusú szélvédőhöz használható.

 

 

 

A készlet tartalma

 

 

 

Alkalmazási bemutató videó

 

 

 

Alkalmazási útmutató

 

1.) Védjük az autót ragasztószalaggal. Lyukasszuk ki a meglévő ragasztót a kiszúró árral, lehetőleg valamelyik alsó sarokban.

 

2.) Rögzítsük a kivágó drótot/huzalt a kiszúró árhoz és a szélvédő átmérőjének megfelelő hosszúságot húzzunk be vele.

 

3.) Helyezzük a kivágó drótot/huzalt körbe a szélvédőre és győződjünk meg róla, hogy a meglévő ragasztón helyezkedik el. Rögzítsük a kivágó drótot/huzalt az orsón.

 

4.) A SmartCutba fűzzük be a kivágó drótot/huzalt. Helyezzük a szélvédő sarkába a SmartCutot a képen látható helyre. Tekerjük fel a kivágó drótot/huzalt a racsnis karral.

 

5.) Úgy tekerjük a kivágó drótot/huzalt, hogy legfeljebb 80°-os szöget zárjon be a vágási iránnyal. A sarkoknál óvatosan vágjunk!

 

6.) Tegyük át a Sika SmartCutot a következő sarokba, az áthelyezéshez lazítsuk ki a kivágó drótot/huzalt, és ismételjük meg a folyamatot.

 

7.) Ahogyan az ábrán is látható, folytassuk a műveletet a ragasztó teljes körbevágásáig.
Megjegyzés: Előfordulhat, hogy néhány ponton nagyobb ellenállásba ütközünk. Segíthet, ha ezen pontokon a racsnis kar segítségével, fűrészelő mozdulatokkal vágunk, így a szélvédő könnyebben el fog engedni.

 

 

Megosztom

Kövess a Facebookon is!

Ajánlott oldalak

Sika hajóipari weboldal

Sika hajóipari weboldal

 

 

Az év autóüvegezoje
Az év autóüvegzője
verseny

Sika Termékkereső App

Sika Product Finder